Mc donalds

Theshen little grape! Förlåt så mycket för att jag inte har bloggat men jag varit upptagen och sugit på min mammas stortå!  jag tappat min egna stortå så den kan jag ju inte suga på. Men jag tänkte bara snarka lite grann på ett pardatell! Jag kan inte skriva mer för jag får kramp i fingrarna!

//Mr ryggrad


Tävlingssvamp


Vad är detta för svamp?  V..........?

Tävlingssvamp


Vad är detta för svamp?  F........?

Tävlingssvamp


Vad är detta för svamp?  K........?

Tävlingssvamp


Vad är detta för svamp? K........?

Tävling

Hej! Nu har jag börjat med veckanstävling! Denna vecka är det svamptävling! Ni ska alltså gissa vilka svampar det är. Kommentera svaret ni tror och den som vinner får en bloggdesign gjord av mig!

/MR

Tå klia

Hej! Det är en toppen dag, fast det börjar klia på min stortå. Min rullator sitter i taket och väntar på pannkakor. Jag heter inte Karin, jag är faktiskt 88 år och kan knappt röra mig för min rygg är spärrad! Jag kör min rygg till kärran och hostar upp en vulkan. Det börjar snaska under stortån. Det hände faktiskt igår men idag har jag hoppat bungy jump och landade i ett badkar med massor av blöjor och bebisar. Dom låg och snarkade på spagettistrån. Det såg snorkligt ut. Mitt tandkött började mullra som om det kom spärrade tanter på det.

Ha det så fränt!/Mr ryggrad 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0