Muterade sengångare

Måste snabbt blogga nu! Jag blir jagade av muterade sengångare! De slirar på sina däck och hinner ikapp mig snart! Jag springer här med datorn så snabbt jag kan! Mina fläskben är jag ganska ostadiga så jag snubblar ofta. Men det var allt för idag gullsnoddar!
// M.R ☼

Kokande kirurger!

Hejsan era småbönor!
 
Idag har det varit en härlig dag, jag har hunnit med att sladda på rektorns polisong under dagtid! Inte nog med det så har jag kollat på bananer i pyjamas när dom fyller lungorna med fläsk. Ni måste få veta att när jag var påväg ut och vattna Gas-Lasses puckelrygg hände något hemskt. Jag föll över en sprängd stjärt! Det var så läskigt att jag fastnade i Görans hönsnät. Jag är så förskräckt att min tå racar iväg mina rynkor så att dom blir lockiga.
 
Hoppas att ni hinner halka på en pannkaka!
en riktig tjockekind.
 

Rynka Panna låten!!!

Hej alla smugglingar!!
Idag kom jag på en hiskeligt bra låt! Ni får  komma på en egen melodi till den. :)
 
"Mina rynkor kan man inte kamma,
för min mamma hon har ingen panna.
Och min pappa har tappat bort sin kanna.
Och min lilla skinka heter Anna,
för att jag är inte bra på att skanna.
 
Jag dansar balett på en toalett,
och jag kan steka en fin kotlett.
Det är faktiskt jätte lätt!"
 
Vad tycker ni små kvalster? ;) Kanske lite enformig, men gladeligen en kul mekanism att sjunga första dagen i plugget. :D

Annat & Dam Plågeri?

Hejsan svejsan i lingonskogen! :)
En gammal klassiker för min del. De har ju gjort om på blogg.se nu, och jag blir så förvirrad att jag alltid råkar klösa sönder min lever! Så jag får alltid plåstra om den med lite vårtbaciller. Undrar ni varför jag är uppe så här sent en sådan krispig natt?
 
Jo, för att jag tvättar mina skulderblad i trädgården denna tid varje söndag. Och så stog det i tidningen att det skulle vara meteorit regn! Hoppas att det faller ner en meteorit i farbror Mortens gamla häck. Han behöver allt en smäll efter alla dessa år!
 
Ska jag berätta en ännu intressant sak? Jo, det är så här att min syster Skyffelkruka har fått en järnspik i halsen efter att hon hade gått till bageriet och köpt en sputa för 14 cent. Jag vet inte hur det gick till det där med järnspiken, men antagligen så klibbade hon fast sitt lår i ett dörrhandtag och snöt sig loss så att det sögs in järn i halsen på henne. Typiskt att det alltid ska hända sådana saker.
 
Stackars dam som får bearbeta sina krafter själv på en jädrans tung väska! Plågeri säger jag bara... :( Bilder kommer tydligen från caty.nu. Synnerligen underligt bloggnamn. Men fräna röda hummer dojor!
 
Men ja, nu ska jag nog ta och avrunda detta inlägg för gott skull. Så att inte ni blir avtorkade av detta. Hej då små kotor! :D
 
// Mrs. R

RSS 2.0