Tåga, tåga och återigen tåga!

Tjabba tjena hallojsan! :D
Många undrar hur jag kan skriva så bra! Jo, när jag var en liten bucklig bebishållare och gick i skolan så lyssnade jag mycket noga på lärarens tillfråendesaxofon lektioner. Då lär man sig mycket vet ni! Men idag så råkade jag tåga på min lillbebis barnbarn! Hon lekte på plastpoolen och då tågade jag över henne! Jag kommer göra det fler gånger oxå tror jag! Men lappen som jag håller för ögat står det något på just nu. Det är för att kastanjebenan ploppade upp till en nöt som inte hade någon fot. Jag vet inte varför, men det var ett mycket bra tecken till jordens undergång! Men om  det skulle bli jordens undergång imorgon så skulle jag nog göra på detta sätt för att komma undan:
1. Först skulle jag snabba mig iväg till den klingade rasslan och rapa i ton med en näktergal.
2. Snarka på ett blomblad som ropar "HJÄÄÄÄÄÄÄLP!!!" Då skulle den nog smörja in salva i en ringade rumpa...
3. Efter att rumpan har smörjt in sig så skulle jag klättra, klättra, klättra, klättra, klättra, klättra, klättra och klättra upp på en trottoar.
4. När jag kommit upp till trottoaren så skulle jag banka på en frisörsalong så att det kommer upp en massa röda brumbilar och brummar på min jättebanan som ligger hemma i en brunn.
5. Gå till kyrkan och se till så att en magister slaffsar i sig sin gröt.
6. Muffla på en brödrost som hackar på tomtebarn.
7. Limma fast ärtor i ett badkar.
8. Slemma på en 2 meters känga.
9. Springa hem och slå på tv:n, och se om det står på nyheterna att det är Don Omar´s undergång.
10. Få reda på svaret och vad som än händer så komer jag alltid att tåga på min lillbebis barnbarn. Jag älskar dig min lilla ruttna padda! ♥ [Oj, vad coolt! Jag kunde göra ett ♥!] Hehe snaysigt värre! Hagaga sluta bara inte hammra på din stortå i första hand! :8
<-- Här bor jag! :D hälsa på någon gång i min lille svampkosing! :) Passa nu på att fisa i ett bagage! Hejdå era knattinghjärtan! ♦

// MR ♣

Lullularn!

Jamen tjeena! :D
Lite längesen jag har bloggat men vet ni det har varit en så jobbig tid! Vill ni veta varför? Jo, för att luffen har råkat fisa på mig - varje dag! Jag har luktat så illa så att jag har varit tvungen att slanga och duscha 64 ggr om dagen! Lite jobbigt kan man säga, men iallafall så har jag idag raggat lite smörsmulor! Vill ni veta min bästa raggarreplik? Okej! Här kommer den! Är ni beredda? YAYOKEJ!;
- Kom igen era larviga lussekatter! Kom och åk med mig i min raggartoffla!
Jamen använd den då ni ska ragga lite! Men ibland behöver man bara säg Lullularn, för att dom ska bli fladdriga och flyga in i tofflan.

<-- Bry er inte om den! Det är bara en ful raggarvårta! :) ♣ Och raggarvårtor brukar oxå åka i raggartofflor medans dom äter ihopkurade snablar med bensin!

Men nu tror jag att jag ska kila! Det buckliga kaffet ropar skrönande! Bajjen, syns någon annan dag knortisar!

/ Marrenprodden



Och raggarvårtor brukar oxå åka i raggartofflor medans dom äter ihopkurade snablar med bensin! GLÖM EJ DET! :D

RSS 2.0