Rafftant jubeleum!

Jamen tjaba små go'bitar! Idag tänkte jag egentligen fara ut och cykla på min potät som har hjul. Men det gick inte, för den hade tappat sin ena bakfot som stödjer den uppvänt... :( Så istället så for jag till min farmor som rakade ögonbrynen när jag kom. Då fick jag vänta utanför. Och ni kanske undrar hur min farmor kan leva när jag är 89 år? Jo, hon har smörjt in sig med levarkräm. Så nu är hon 6078 år. Snart fyller hon 6079. Det ska vi fira med rafftanter allt! :D Och just nu sitter jag här och skriver med mitt fläskiga fil. det blev lite fläskigt efter att den hade varit med om en olycka! Ojojoj! Då måste man ju trösta den med sumobrottare för fulla muggar!

Och vet ni en väldigt knäpp sak? Min syster Skyffelkruka frågade häromdagen vad en blodpropp var! Kan ni tro det? Knappt jag själv kan det! så jag berättade då naturligtvis vad det var. Alltså en badkarspropp som surrar runt benet. Koko hon är va? Som inte ens vet vad det är?! Men nä, hörni. Nu ska jag försöka laga min trasiga potät, så jag kan fara ut och cykla någon annan gång. Vi ses kantareller!

/ Mrs. Ryggrad ◊ 

Fossingens rakhyvel!

Tjaba tjena alla marrefans! Nu är den Mrs Ryggrad som bloggar igen! Istället för den där skumpi rumpiga vårtbitaren... Idag hade jag tänkt att skriva några små ramsor jag har kommit på!

~Gud är ju fader Abraham, se på sängen liten är, vart jag mig i världen vänder, står min lycka i muffs händer, luffen kommer, luffen går, Uno är vår fader vår, AHMED!~

~Achmed är ju från mig sa Totte medan han flöt ut på stekpannan med en liten smörklick~

~Det var bara Ynglet som krockade i faderns stjärt med risiga fossingar och tå trimmare~

Ja, den sista är ju riktigt logisk! Håll med om det iallafall! För jag ska iallafall gå och trimma vårtbitarens tår med ett brynhorn. Och vet ni vad brynhorn är? Jo, det är knapphål med massor med rakade bryn. Eller så kan det vara med rakade skallar eller rakpass... Och med HORN såklart! Ja, och som det står i rubriken så har jag fossingens rakhyvel hemma hos mig... Och tyvärr så finns det en brun soja som man kan knacka in i stjärten. Men helst i faderns stjärt. För den är hårig med finnfilar. Hans haka är spetsig med friterade revben. ÅHNEJ! JAG SÅG NYSS EN GUNNAR SOM LA EN STORBROCKASTJITBRÄNNAR! Men i lättare form så kan man säga en brakare... Men vill ni se när min syster Skyffelkruka rappar på Youtube? Okej! Här är en länk --> http://youtu.be/V_PKcZqfpok <-- Kolla också på hennes andra video "Gangsta Granny", som kommer komma fram om du söker på den förra. Hoppas att ni inte blir för lassiga av att se. Men den här bloggen kan faktiskt bli borttagen av en rakhyvel, den kan raka över bloggen! Så här är en länk till min säkerhets blogg --> www.mrsryggrad.blogg.se Tjarå kanter!

// mrs Ryggrad

Tanismern hääär!

Hej det är Vårtbitarn som bloggar idag oxå. Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har sågat ut en fis ur en bräda igen, fast en BRAKARE (; Kuligt vaaa?!?!? Babysnaggen och Blöjan har äntligen blivit kompisar, de var och slukade majskolvar och raggartofflor. Jag såg det med mina egna som tanismern ögon (; Det såg ändå ganska lullullit ut. Hehe, men Babysnaggen raggade runt i sin trasiga raggartoffel. Han vart ledsen då, så Blöjan kom och lagade raggartofflan, och de for ut och raggade massor med raggarvårtor. Och de köpte en läsk med alcohol i. Men hursom helst har jag inte gjort så himla mkt... :/ Men Albert Albertsson har varit och hälsat på min lilla raggarmuffin. Dom vart riktigt bra raggarkompisar, och min kompis Arabies kom och sjöng denna sång för mig när min lilla raggarvårta vaknade imorse: Mors lilla snagg uti blöjan gick. Bresa på revben och släppte en fiiis. Han vart ju sur, men snaggen som tur var gick hem innan kvällen vart till. Det var Arabies lilla sång... Han sa att han hade PRECIS hittat på den, fast som tur var somnade raggarvårta, för han är väldigt jobbig om han är vaken. Men ist så hade raggarvårtan fisit så att täcket hade rivits sönder av brakaren. Haha, men nu ska jag ta och kila iväg till min lilla raggarvårta för den skriker efter alcohol fritt viiiin! Byeeseen! (;

Byee! // Mrs. Vårtbitare!♥

Blöjan och Babysnaggen

Hej alla bloggläsare! Det är Vårtbitaren som bloggar :) Idag tänkte jag lägga ut en bild som jag har ritat själv. Det är en liten babysnagg. Blöjans hemlighet. Just ja... Jag har ju det som rubrik... Jag ska ju skriva om en liten snaggbaby och en liten blöjunge. Nu ska sagan börja:
Det var en helt vanlig dag inne i lägenheten där Blöjan bodde. Han satt vid datorn. Han kollade på blöjkvinnor. Helt plötsligt knackade det på dörrn. Blöjan sprang till dörrn och öppnade. Det var en dålig syn. Det var Babysnaggen. Den värsta snaggbabyn i universum. Han smällde igen dörrn och brummade iväg i sin lilla tomatketchup bil. Han brummade iväg till vardagsrummet. Han såg att det stod någon ute på ballkongen. Det var babysnaggen....
- STICK DIN LILLA APA! Skrek blöjan åt babysnaggen Jull.
- NAAAJ! Jag e ju bahh en babysnagg. Och puss så är jag en liten uppgadejing. Jag snaggar överallt. Sa Babysnaggen.
- Jaha.... Men jag har lust att såga ut en fis ur en liten bräda. Sa Blöjan.
SLUT! (: (:

Detta är Babysnaggen! Men egentligen är den mycket knubbigare och spenigare, hmmm... Som mormor snigel ungefär...
Men nu tänkte jag gå och plåstra om dennas öga --> .D <-- Den har tappat ett öga, eftersom den blev påkörd av ett sugrör! Det är väldigt tragiskt,, som en potatis hjärna! Men undra om potatisar har en hjärna? Hm.... Men iaf så tänkte jag gå nu. Byeeseen! (:♥
// Mrs. Vårtbitare

Kosing floden!

Hej! Det är gästbloggaren Vårtbitaren som bloggar! Idag har jag sågat ut en fis ur en bräda. Det var kuligt. Men den skynda sig iväg innan jag hann såga ut den klart... Jag hoppas då att alla som läser detta inlägg har lust att bita på vårtorna nere på bilden dära (: Hehe, roligt vah? Men hursom helst så tänkte jag skriva om en liten kosing som kastade sig ner i floden för några veckor sen. Det såg roligt ut (: Jag hade faktiskt också tänkt på en grejsimojjs :) Men hursom helst: Byeesee!

RSS 2.0