En liten Becha

Jabbadehatt vad jag är glad att få blogga igen! Det har inte gått, för min svärmor lastade bort min ryggrad i oljan, så jag har inte kunnat gå och hämta den här organismen som man skriver med! Men jag gillar sagor! Så ni ska få en smulig en! Här kommer den!

Den salige snillets namn

Det var en gång ett snille som skulle gå till en snickar butik. Fast butiken snaggade ruttna tanter! Snillet tänkte faktiskt köpa en potta till mina små pissmyror som hänger och slänger på hovslagarens byxben! Sa han. - Ajdå jag glömde hämta Chris ur magsäcken! Tänk om han brummar på min skottkärra innan jag ens hann smörja in den med babylotion och massa vitlöksklyftor som jag skulle he i prästens snabel, medans han skulle hålla ett tal i mormorsköttfärslimpa, han tyckte det gick bra fast lasagnen skar sig på en skinka! Det började blöda, det blev panik! Så lasagnen var tvungen att åka till lasarettet med brutet finger. Lasagnen tyckte det luktade aprikoskräm, men snillet som också följde med, sa: Nej nej! Det sniffar bara snövits balklänning, som snillet hade tagit med sig till fabriken en gång. Alltså fabriken som brukar kasta bränsle på gudinnor med horn på stjärten. Men det blev bara rostigare och rostigare! - Jag fick ont i muskelns hörga knop! Sa snillet. Men hästen vägrade att fixa knopen, så det började bli en vana att man ska slurpa med kastanjer i gasgrytan, för det var det Kung Fredrik hade spottat på i sinom tid. Så man måste alltid skynda sig att Krossa elefanter i vaser, annars kan hulken komma och brumma på servetterna som man skulle ha till middagsbjudningen! Sa snillet bekyrmat... Men larven utvecklas till en tomat på ett vilkor. Och det är att gapa i sig alla sladdar man hittar på väg till sin
Vattenkanna som alltid slurpar i sig grönsaker till brandmännens snablar som luktar aprikos maskar som legat i blöjmedel emellan åt varje kusk! Kuskarna kände sig väldigt stolta när dom sa till snillet: Dörrlåset brukar fastna ibland!
SLUT!!!!

Det var det smuliga historien! Den kommer säkert att bli världs känd! Iallafall om ni skriver detta på andra sidor och kommenterar det här! Då kommer det kanske komma upp i tidningen? Vem vet vad det här lilla snoosingen kan göra!? Men nu ska jag iväg och ragga lite mat till min loppa som heter Sigurd! hejdå, det lever i en timme till din lilla glöggkrydda... Säg Adios Amigos!


// Marresan


Snaggen saga!

Ojojoj! Tjena små raggarbarn! Månader Månader! Vad dom går! Det var tjuseligen längesen jag bloggade alla mina Marrefans! Så nu ska ni få en liten bananfluga på stjärten! Här kommer en liten saga!

MANGON MED SALSAKNUTEN

Det var en gång en mango som gick in i en vägg då sa han:
aj vilken maskin har satt igång denna magnifika gräsklipparen jag tror jag börjar gå hem. När han var hemma satte han sig på sin egna rot som var ganska krispig och började dansa salsa med kastruller på magen! Nu är jag hungrig sa han och vände sig om för att plocka massvis med fibrer som han kunde lägga på sitt tak han ropade så hökt han kunde : SALSASÅS NU MINNS JAG DU VAR EN FIBIER OCH JAG ÄR ETT LINFRÖ sa han och hostade upp en ballong som flög in på dasset där farbror morten satt och smakade på smarriga laxar. Laxarna kunde prutta ibland på dom som har puckelryggar. Men dom som har puckelryggar brukar inte gå omkring på gatan utan dom brukar sova i en tandtråd ,ibland brukar dom äta upp andras olja som har legat i en balja. Och i baljan har det legat ett tantskrälle som hade spader men baljan gnuggade sig mot en motorsåg den hoppar alltid in i ett bagage och kör till sin majskolv som ligger långt nere i djupet bland alla näsborrar som kliar sig in i en magsäck. Magsäcken brukar inte slinka ur staketet men det här gången gjorde de det. Så då blev det ett vulkan utbrott hos grannen! han skrek: Psst! Vänta jag måste på toa! Då kom en vagn som brummade han till toan. Efter att han hade varit på toa skulle han till Farbror Terry som rapade som en chimpanz. han dricker för mycket cocosmjölk så han måste till sjukhuset och operera naveln med en kavel. Så till kungen sa han: Man måste dra trissor ibland! Men ibland blir det inte som man tänkt sig... säger Kungen. Men han blev rädd så han drog i väg med sin bernadotte vagn och for till grinshen som var blöt, full av soja i örat. så han var arg som en madagaskar kung så han kastade ut kungen så han flög till sin tron. Mangon sa: Min yxa blir en getabock! Hjäälp tillslut for mangon hem och somnade i sin slemmiga grodsäng. Men det kändes knöligt, det var något under täcket.... Den som var under täcket var mormorsnigel! Mormorsnigel sa: Den här tunneln går snabbt att gå i genom bara 766 timmar kvar ge mig ett syklop tack sa mormor snigel. Mangon kastade iväg mormorsnigel igenom tv:n! Hon började rassla med kedjor som satt ihop med en korv med senap och rostad lök och marrjonad men massa fiskpinnar på. Det luktar rök tyckte mangon och sa: DET BRINNER! Jag måste smasha på tummelisa! Men tummelisa var på citronen i malorka. SLUT!

Sagan vart ju lite kort som en kosing! Men jag hinner tyvärr inte blogga mer på min populära lilla marreproduktblogg.... Men vill ni veta vad jag gjorde igår? Jomen lilla snasken, då trillade jag på ett näshål! Det gjorde ont i min getabocks tungnerver. Men den ligger på sjukhuset mitt i en plastikoperation. Jag fick tala med hårbollen som opererade. Han sa att när getabocken är klar kommer den ha plastpupiler! Jag blir alldeles nervös när jag tänker på det! Men nu måste jag lista ut om jag ska doppa mig i dammen eller kasta mig i floden.. Kommentera och skriv vad ni kastlerar tycker! Men nu ska jag dra och åka på gräsloppor medans jag tänker och väntar på svar, så hej då små trynen!

/ Marren som flaxar


RSS 2.0