Muffens år

Hej alla marreprodukt fans! Det är Mini-raggaren som skriver. Jag har nyss ätit ett ruttet mandelskal. Det var mycket gott. Fast nu kommer jag nog att skita diarré. Men i alla fall. Sen ringde jag min kompis Ann-spole och frågade om hon ville komma över för bara någon timme eller något. Hon sa ja, direkt hon svarade såhär lät det ungefär!: "Hej Ann-spole. Jo, jag skulle fråga en sak..." "Jag kommer över med en gång!" Det var roligt. Men sen målade Ann-spole sina tånaglar. De såg ruttna ut, men Ann-spole verkade inte byr sig så mycket. Haha, jag har också målat mina tånaglar. De vart ruttna, för att nagelacket var så gammalt. Det var jätteäckligt. Men nu ska jag gå! Snoosa på detta inlägg ifall ni är intresserade av många roliga inlägg :)) Hej då!

HEJ DÅ! // Mini-raggaren

Potäten!!!!

Hej, det är Mini-raggaren som skriver. det var ju ett tag sen jag skrev. Jag har cyklat på min spionpotät. Jag har också hört att det är förbjudet att cykla på spionpotäter på vintern. Så jag måste gömma den i mitt potätskafferi. Men jag hörde också ett ljud från toaletten igår kväll. Det var min lilla kompis Ragnar som ville få ut sin lilla skitkorv. Jag skrattade nästan ihjäl mig. Det lät ungefär såhär: Åå, kom ut då din lilla sakgrej! Haha, efteråt var jag tvungen att dricka vatten för att jag hade fått hicka. Och sen sa Ragnar: "Har du lyssnat på när jag har skitit?" Han vart så arg så att han vart röd i ansiktet också fes han en brakare. Sen ringde jag till en kompis som heter Ann-spole. Hon skrattade också ihjäl sig efter att jag hade berättat att Ragnar hade fisit en brakare och att han hade blivit röd i ansiktet. Men en sak till också... Hmm, jag glömde visst bort vad det var. Men jag kommer nog på vad det var jag tänkte skriva. Men i alla potäters namn!!!!!!!! ARRRGHHH! Jag kommer ju aldrig på vad det var jag tänkte skriva! Jag blir riktigt förbannad om jag inte kommer på det... Hmm, just det. Nu kom jag på det. Jag skulle skriva att jag skulle inte skriva något mer. Men Mrs. Ryggrad kommer säkert också skriva någon dag/gång. Men nu ska jag ta och ta ut min spionpotät från mitt potätskafferi och cykla iväg från potätpolisen! Hej då!

HEJDÅ! // Mini-raggaren

Klossen och raggartofflan

Hej! Det är Vårtbitaren som skriver, jag ska ju byta namn som sagt. Det blir nog detta raggarnamn: Mini-raggaren.
Haha, inte så roligt namn om jag får säga det själv. Fast ni vet ju säkert, Mrs. Ryggrad. Hon skrev ju igår. Hon hade ju klåssat och ramlat ner i en snödriva och hennes potät hade blivit "knosad". Om ni snosar på detta inlägg så kan ni ju ta och söka till Råttävlingen i Argamuttans hemstat :D Mrs. Ryggrad ska nog också ta och lugna ner sig för hon körde rally på sin "knosade" potät. Även fast hon typ är 89-90 år.. :-) Nu ska jag ta och gå, för jag ska cykla rally med min kompis Hängyn. HEJ DÅ!

HEJ DÅ! // Mini-raggaren

Råd om omkull slirning!

Tjabba lill räkor!
Jag gillar mandlar! De är färska som en apelsinklyfta! Men förlåt om du någon gång skulle se mig när jag slirar omkull med min rullator som jag brukar sladda med i kurvorna. Men bli inte rädd för ett 90 åring som sladdar runt på vägarna. Om jag slirar omkull så kan du bara dra i min kind så fixar den ett skrovmål inuti min mage, så då kväver man muskelryggarna, och då blir man uppstående och sladdar iväg som en tok!

Det var några råd om du skulle se mig omkull slirad på gatan. Hoppas att du ringer min gurka snart!

/ Mrs. Ryggrad

Lajbanloo!

Hejsan trynen!
Ni ska få en bild på min mamma som heter Lajbanloo:


Det här är hon på en fest i Nord Corea i somras. Jag var också där! Det var gladeligen kul!
Lajbanloo träffade en ny man där! Det var kittligt och luffigt på samma gång!
Men jag tänkte bara göra ett litet kort blogginlägg. Vi ses någon annan gång kanter!

/ Mrs. Ryggrad

Ruffarens luffare

Tjaba tjena godaste bitar! Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag. Men det är bara för att min kind har gått i baklås! Men nu är det både Mrs. Ryggrad och Vårtbitaren som bloggar. Vårtbitaren kanske ska gå till prästen och döpa om sig. Vad tycker ni att hon ska heta då? Ge gärna förslag! Jag och Vårtbitaren har nästan nyss kommit hem från en soptipp där vi har slukat möggliga äppelbitar.

Och jag har ÄNTLIGEN lyckats laga min potatis som har hjul! Den är lite sned, men nog går det att cykla på den ändå. Plus att jag har satt på den ett släp! Jag cyklade på potäten till soptippen, och Vårtbitaren satt och gnagade på sina tånaglar på släpet. Jag har skrattade så mycket att jag föll omkull i en snödriva och potäten frös ihjäl. Och hjulen lossnade. Då hamnade den i Ruffarens luffare.

Och samtidigt som jag ramlade fes jag en brakare som säkert hördes till hela Södermanlands teknikhus! Men först visste jag inte vart hjulen tog vägen. Men det sniffade dom om hjulen hade flygit i rikning med Ruffarens luffare. Så jag tänkte att jag far nog dit och kollar. Och mycket riktigt! Där var dom, på hans bakgård.

Jag trippade dit med min rullator (som jag först hade i ryggsäcken) för förut cyklade jag ju på min potät. Men en hemsk sak var att jag glömde Vårtbitaren kvar! Jag visste inte ens vart hon tog vägen! Innan jag hämtade hjulen snärtade jag tillbaka till min ihjäl frusna potät, men Vårtbitaren var inte där! Jag fortsatte att sladda framåt. Tillslut såg jag att Vårtbitaren låg i en finnfil och bet på sina tånaglar.

Men det är ju iaf bra att hon biter på sina tånaglar, för då lossnar vårtorna som hon har där. Då blev jag lugn och sa till henne att vi måste gå till Ruffarens luffare och hämta mina hjul. Och det var inga problem med det. Vi hämtade dom, och sen for vi till Mr. Poleus. Han är min gamle polare. Där fikade vi muffins, så det blev en ganska händelserik & mysig dag! Jag ska snart äta lite torkade tåfisar.


Förresten så lyckades jag tina min potatis! Men jag har inte satt fast hjulen än. Vi ses små lusseknortar!

/ Mrs. ryggrad & Vårtbitaren

RSS 2.0