FANTOMENS BÄDD! (Fräsiga kråkor)

Såhär gick fantomens bädd till!

Fantomen låg i sin bittra bädd och skrattade vet ni varför? Jo,för att fisa i en gummiboll. Och den flög ju absolut iväg till mockaren. Han såg arg ut men ändå så såg han ut som en dobermann. Dobermannen hette Kvällsing. Den åt välling med Bertil varje dag och natt. Men han hostade upp en matta som smickrar andra.
Agnes älskar att hänga upp torktumlare på moster Bengt. Som egentligen är en kejsare fast ändå så liknar hon en friterad dörrkloss!( en häl med mattor på!)
Tänk att man kan ät! Skrek då en mupp som tydligen sa att det skulle bli soligt imorgon, tänkte han medans han larvade sig på discot med en massa turkar som var lackade och kära. En av fläsket Göran med röd-lila bak som är världens bästa vän! Världens bästa! CLOOOT!  // Mr


Julklappens hemlighet ( Tå sniffare)

Sofie vaknade en dag med en gris i halsen. Hon blev så då fick hon nog. Han tog en elefant från ladan och sen hände det! Han hämtade hennes väska och la den under en stor blå flamingo. Flamingon gillar inte räkor. Plus att den är allergisk mot det! Men den älskar torktumlare, som har gröna prickar på sig.
De gröna prickarna är sällsynta för tanter,baracker,chokladnyllen. Väldigt praktiskt fack med bävrar. Man ska inte fisa ut marmelad! Ropade då Iris efter björnen for iväg med sin pizza! Asta ge hit korven! Den ska brännas på bål! Sa Håkan...ÅNEJ! Brevbäraren kommer för aff se på glasögon ormar. Kalle anka blev blöt om sin lilla fjäder så att makrillen tog slut. Kejsaren blev ledsen och började bygga upp en fis manick med hjälp av ett cykel
hjul. 

 // MR χ

Brunos äventyr!

Brunos låg i sin säng oc var ledsen. Ingen vet säkert varför. Men alla tror att det ät för att hon såg en krumelur dom gick över de svarta luffsandaler, som luktade tåbira. Då fick han nog! Limpan luktade på en ljuvnande gammal löstand. Löstanden brukar gilla att hoppa upp till farmor Agdas famn. Agda gillade inte det. Så då blev det slagsmål, inte roligt! Agda fick fara till sjukhuset och operera Gas-Lasse. Hans köksbord hade brutit en nagel.
Aj Aj Aj vad synd om den! Gas-Lasse är själv väldigt duktig på en målares hustak. Målaren som hette Bengt blev inte så arg när han märkte det. Han gav honom en puckelrygg på köpet. Men just denna puckelrygg var i goda händer! Och då slipper dom ju ha en barnvakt också. Polisen ville ju fika jordnötter. Fikat blev en kanelbulle och ett glas med Fis-Lennart. Han blev sur på den lille ponken.Men Mollie blev glad igen i alla fall. 

   // Babystjärt!

Mode test!

Beskriv din stil med 3 ord. Ranglig, snygg, krokig
Vad innebär mode för dig? Mycket!
Vilka är dina favoritaffärer/ butiker? Nasses blöjbutik & Kronbladets kärrbutik
Shoppar du second hand? Bara om det regnar
Vilken är din favoritdesigner? Mig själv. Jag syr som en kock!
Vad är din favorit i höst? Åh, höstsallad!
Hur mycket shoppar du för i månaden? Ca 800 000
Dyraste plagget respektive billigaste? Dyraste: Min mojäng dress. Billigaste: Min blöjsugar ring.
Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag? Självklart! När jag blir 100 ska jag ragga affärer så det ryker!
Brukar du tröstshoppa? Bara när jag har klivit mig på tån
Högklackat eller lågklackat? Högklackat, ska vara ungefär 1 meter
Vilken är din drömväska? En som skickar signalen till mina revben
Vilket blir ditt nästa köp? Ett rangligt ögonbryn
Vilka är dina stilikoner? krispigt och bra, jo, det ska det va!
Favoritplagg just nu? Min badräkt med huggna kantareller
Favoritaccessoarer? Min nästipp

/ MR

Lasses smaragd!

Lasse vaknade med en fot ur led, och det var inte bara foten som var ur led. Utan också en broccoli. Det är väldigt gott! Utropar Nayah så högt så att en höna sprängs. Eftersom att musiken var för hög. Hönan var ändå lite säckar med tomat. 4 kg för att vara exakt, men det kändes som om de vägde lika mycket som en bärbar snaggad stjärt med blåsor.
- Jag vill sjunga! Ropar Ellen till sin mamma. Jag vill sjunga en låt som heter Torktumlaren, som biter av tårna varje gång han ser en naken haka i bara kalsonger. Man kan spotta in ärtor i pappas kind. Den blev svullen och blå. Typiskt också så Greg, som tänkte gå på dejt med pappa..


Det var händelsen som hände när jag var i kastanjebrynet!

/ MR Ë


Blir att fara till kastanjebrynet!

Hej mullvadar!
I morgon blir det att fara till min stuga i kastanjebrynet! Det vill väl alla så in i bomben göra?! Så därför tänka jag hålla en liten tävling som avsluta imorgon kl 5:30! För ett tag efter då ska jag fara till kastanjebrynet. Men det som vinner tävlingen får följa med. Jag kommer cykla på min potät utan hjul dit. Den som följer med får sitta i kärran som släpar efter. Att åka bil dit tar ungefår 1 timme. Men att cykla tar nog ca 15 minuter. Jag cyklar i fumle 3000 mil i timman, så det funkar nog!

Och snälla glöm inte bort att kommentera om ni gör snajsiga desginer! Jag vill helst välja bilder själv, så jag skickar över de på msn! :-) Kommentera nu som små snaggade bönder!

// MR ©

Impatraktorer

Hej maskiner!
Jag tror faktiskt att jag ska göra min blogg ännu roligare! Genom att skriva varje dag nästan. Hoppas att någon kan fixa en snaggar design till mig. Då blir det därefter ännu roligare! Jag såg förresten att jag har haft 6 personliga bananer som besökarfe idag! Trevligt. Vi ses i kannan med kannibaler i! ;)

/ MR
Impatraktorer

Godnatt!

Hej alla marrefans!
Jag vill som avslutning på dagen säga godnatt! Och så vill jag bevisa för några av mina polare på skype att det är jag som äger denna finurliga blogg! :) Så här har ni beviset Bella & Jonatan!

Min katt och jag sitter nu och slickar varandra i halsen. Stör ej!! :)

Tandtråd

Hej kalsingar! •· ∩.∩
Förlåt förlåt för att jag bara har bloggat vart tredje år nästan! Och nu är det Mrs. Ryggrad som bloggar. Inte vårtbitaren! Lilla lymmel! Men jag har skickat ut reklam till några bloggar om en annons. Det är nämligen såhär att jag säljer en tandtråd för endast 49,50! Den är bara använd 1 enda gång! Om ni känner att ni behöver en sådan billig tandtråd är det bara att skriva en kommetar med eran adress & postnummer. Brev med tandtråden kommer direkt! Så man kan säga först till kvarn. :) SKYNDA ER ATT KOMMENTERA FÖR EN NÄSTAN HELT FÄRSKT TANDTRÅD!

Ni kanske vill ha en bild också, annars vet ni ju inte riktigt vad ni köper. :)


Visst der den blank och fin ut?! Jo, det är därför jag nyss har tvättat den
med kastler och smör. Allt blir så blankt och fint! Och visst är det smart
att den är satt i en vi hållbar grej?

Men kan tyvärr inte skriva så mycket mer. Jag har massor med saker att smickra mig till!
 
// MR ◊

RSS 2.0