Julklappens hemlighet ( Tå sniffare)

Sofie vaknade en dag med en gris i halsen. Hon blev så då fick hon nog. Han tog en elefant från ladan och sen hände det! Han hämtade hennes väska och la den under en stor blå flamingo. Flamingon gillar inte räkor. Plus att den är allergisk mot det! Men den älskar torktumlare, som har gröna prickar på sig.
De gröna prickarna är sällsynta för tanter,baracker,chokladnyllen. Väldigt praktiskt fack med bävrar. Man ska inte fisa ut marmelad! Ropade då Iris efter björnen for iväg med sin pizza! Asta ge hit korven! Den ska brännas på bål! Sa Håkan...ÅNEJ! Brevbäraren kommer för aff se på glasögon ormar. Kalle anka blev blöt om sin lilla fjäder så att makrillen tog slut. Kejsaren blev ledsen och började bygga upp en fis manick med hjälp av ett cykel
hjul. 

 // MR χ

Kommentarer
Postat av: Kan du lista vem jag är?

Åh, nu fick ni mig att minnas! Förlamningshanddukar till tå sniffare. Den används när man ska kunna sniffa sig på tårna när man besöker "Knug Gustf" som står för Kung Gustav. Alltså lantligt, nej kungligt besök. Jopp, så är det! :D Ha de bra tills vi hörs köttlängare! ;)

2012-04-12 @ 14:38:10
URL: http://stodforlamningsforeningen.blogg.se/
Postat av: Emilia

Svar till Sofie: Jopp, det är min "Emilias" ponny! Gulle dä som kommentera'! ♥



Frida: Låtsas du heta Sofie? Och du vet väl att det e Chassen? :)

2012-04-12 @ 14:43:46
URL: http://nuci.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu